Wat is Ultherapy?

Ultherapy is een ultrasone warmtebehandeling die collageen en elastine stimuleert, waardoor de huid na verloop van tijd strakker wordt. Na 3 tot 4 maanden zijn de resultaten zichtbaar; een gladdere huid die u een jeugdige en stralende uitstraling geeft. De verbetering kan oplopen tot 6 maanden en kan meer dan 2 tot 3 jaar na de behandeling aanhouden.

Voelt u zich gefrustreerd of zelfbewust van losse huid onder uw kin of rond uw gezicht?  Ook al heeft u er last van, misschien bent u nog niet toe aan een operatie of facelift. Deze huidverslapping is een normaal gevolg van het ouder worden. Ultherapy is misschien wel de oplossing.

Hoe werkt Ultherapy?

Ultherapy gebruikt Micro-Focused Ultrasound Energy om de huid strakker te maken en te verjongen. Ultherapy gebruikt de micro gefocuste ultrasone energie om de diepe lagen van de huid en het weefsel op te warmen tot 60-70 graden Celsius. Dit veroorzaakt een gecontroleerd thermisch letsel, dat uw lichaam herstelt door nieuwere en sterkere elastine en collageen aan te maken.

Ultherapy

Ultherapy is de enige cosmetische procedure die gebruik maakt van ultrasone beeldvorming, waardoor de arts de weefsellagen kan zien die tijdens de behandeling worden aangepakt, zodat de energie daar terechtkomt waar deze het meeste effect sorteert. Ultherapy werkt in 2 stappen. De eerste is de samentrekking van het weefsel, die bij sommige patiënten onmiddellijk na de procedure optreedt als gevolg van het thermische letsel. De tweede stap is het hermodelleren en opnieuw aanmaken van nieuw collageen en elastine dat in de komende 3-6 maanden gebeurt. De resultaten van Ultherapy worden meestal zichtbaar na 3-4 maanden en de maximale resultaten zijn zichtbaar na 6 maanden.

Wat kunt u verwachten?

Patiënten krijgen een Ultherapy-behandeling pas na een grondig consult met hun behandelaar. De behandeling kan 15 minuten tot 1,5 uur duren, afhankelijk van het te behandelen gebied. De patiënt kan onmiddellijk weer aan het werk of zijn dagelijkse activiteiten beginnen.

Wie is een goede kandidaat?

De beste kandidaten voor Ultherapy hebben een lichte tot matige huidverslapping, omdat de huid dunner en minder stevig aanvoelt. Het is het beste om de huid met Ultherapy te behandelen voordat de laksheid te ernstig wordt. Voorbeelden van goede kandidaten zijn een verlaagde wenkbrauwlijn, losse huid in de hals, jowls in het gezicht, verslapping onder de kin en lijnen of rimpels op de borst.

Is er nazorg nodig?

Er is geen uitvaltijd na Ultherapy en u kunt dezelfde dag weer aan het werk of de sportschool. Onmiddellijk na de behandeling kunt u wat roodheid of blozen hebben. Een paar dagen tot een week na de behandeling kunt u wat pijnlijk aanvoelen omdat uw lichaam zijn eigen collageen opnieuw aanmaakt. Sommigen ervaren ook een kleine blauwe plek en zwelling.

Ultherapy

Is het veilig?

Ultherapy is een veilige procedure en is wereldwijd bij 250.000 behandelingen veilig toegepast. Ultrasone energie wordt al meer dan 50 jaar veilig gebruikt op medisch gebied. Bovendien krijgt elke Ultherapy-behandelaar een uitgebreide procedure training.

De resultaten?

De resultaten van Ultherapy worden meestal zichtbaar na 3-4 maanden en de maximale resultaten zijn zichtbaar na 6 maanden. Typisch hebben de patiënten 1-2 behandelingen nodig.

Ultherapy is een geweldige huidverstrakking en anti-verouderingsbehandeling die kan worden gebruikt naast fillers of Botuline Toxine maar ook een mooi alternatief voor patiënten die liever hun eigen natuurlijke biologische proces gebruiken om nieuw collageen aan te maken.

https://www.yourface.nl/