Wat is de Profhilo behandeling?

Profhilo behandeling is een gestabiliseerd injecteerbaar hyaluronzuur voor de behandeling van weefsel remodellering en huidverslapping, zonder chemische crosslinking. Iedereen die tekenen van huidveroudering vertoont en geschikt is voor behandeling met dermale fillers, is ook geschikt voor behandeling met Profhilo. Het wordt vaak gedaan bij een clinic waar de ook plastische chirurgie

De sleutel tot de populariteit van Profhilo is een unieke structuur en balans van wetenschappelijke eigenschappen, waaronder een hoge cohesiviteit, waardoor het product vrij door het onderhuidse weefsel en de dermis kan stromen, op een manier die traditionele hyaluronzuur fillers niet kunnen. Dankzij de hybride complexering kan Profhilo grotere voordelen bieden dan elk type hyaluronzuur dat het bevat, zonder de nadelen.

Profhilo heeft een beter actief herstellend vermogen dan hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht. Profhilo is echter niet ontstekingsbevorderend, maar juist minder ontstekingsbevorderend dan zelfs hyaluronzuur met een hoog moleculair gewicht, en heeft ook zijn herstructurering capaciteiten.

Profhilo behandeling

Hoe werkt Profhilo?

Profhilo kan op verschillende manieren worden toegediend, maar de meest gebruikelijke en effectieve methode is het gebruik van de BAP-techniek. BAP staat voor bio-esthetische punten, maar wat betekent dit?

Het komt erop neer dat vijf gebieden aan elke kant van het gezicht worden geïnjecteerd, hoewel dit enigszins varieert afhankelijk van de vorm van uw gezicht.

Dit wordt gedaan om het aantal benodigde injecties te verminderen en de Profhilo behandeling effectiever de tekenen van veroudering te laten bestrijden.

Gebieden die u kunt behandelen en voordelen van Profhilo:

  • Te behandelen gebieden zijn gezicht of hals, of beide
  • Het geeft hydratatie, helderheid, glans, stevigheid en kracht aan de huid met een zeer krachtig anti-aging effect.

Profhilo behandeling grijpt in:

  • In het fysiologische proces van weefsel veroudering, in aanwezigheid van veranderingen in elastische vezels en collageen.
  • In het herstelproces van de huid, bij acne of littekens.
  • Bij verlies of aantasting van vetweefsel.

Profhilo Resultaten:

Over het algemeen kunnen patiënten een toegenomen stevigheid, elasticiteit en een algehele verbeterde kwaliteit van de huid verwachten, waarbij de effecten tot zes maanden aanhouden.

Er worden twee behandelingen aanbevolen met een tussenpoos van vier weken, met een vervolgafspraak in week acht, die twee keer per jaar herhaald moet worden voor optimale Profhilo resultaten.

https://beautyclinic.global/